Om meg

Jeg er Jorunn Kolmos og jobber som Diabetesveileder og Helsecoach.

Etter å ha jobbet mange år i næringslivet innen økonomi, regnskap og administrasjon har jeg alltid interessert meg for samspillet mellom mennesker og de mellommenneskelige forholdene på en arbeidsplass. Samtidig som jeg har interessert meg for den kraften hver enkelt har i seg, og at vi alle har uante ressurser i oss. Jeg har hatt diabetes type 1 siden 1989 og vet hvordan det er å leve med kronisk sykdom, og mitt fokus er å leve godt med min diabetes.

For noen år siden opplevde jeg å få fryktelige smerter i skulderen og kjente på den store frustrasjonen over at det ikke fantes noen behandling. Det eneste tilbudet var smertestillende tabletter som jeg motvillig tok med tanke på alle bivirkninger når man tar store doser over lang tid. Jeg fant ut at jeg måtte gjøre noe med meg selv og var på jakt etter noe som kunne hjelpe meg til å bli bedre, og endte opp med å ta et kurs med fokus på mental trening.

Gjennom denne prosessen ble jeg mer bevisst på mine egne tanker, og den innvirkning tankene våre har på vår fysiske helse. Jeg klarte å endre fokuset fra det som var dårlig til det som faktisk var bra, og det var jo veldig mye, og jeg opplevde å bli bra på forholdsvis kort tid. Ved å ha fokus på å være takknemlig, gjorde at jeg ble mer takknemlig i hverdagen og for livet generelt.

Jeg er utdannet Helhetsterapeut og Helsecoach og interessert meg for temaet i mange år. Jeg har lært mange verktøy som jeg vet virker for mange.

Mitt store ønske er å hjelpe deg til å få det godt med deg selv og ha en bedre hverdag, så du kan stå trygt i deg selv og takle de utfordringene som livet gir.