Helsecoaching

Ønsker du å få mer overskudd og energi inn i hverdagen din igjen?

Har du en kropp som ikke fungerer helt - hvor du sliter med kroniske plager eller synes dagene er tunge å komme gjennom?

Hodepine, nakkesmerter, negative tanker?

Gjennom veiledning får du hjelp til ta tak i dine utfordringer og nå dine mål ved hjelp av dine egne ressurser. Vi jobber med å endre tankemønstre og finne nye løsninger så du når dine mål og skaper det livet du ønsker deg.

Coaching og tanketrening kan anvendes til blant annet å få struktur på livet ditt, å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd, bli kvitt bekymringer, trene eller hva du føler at du trenger akkurat nå.

Uansett hva man ønsker å ha veiledning til så jobber vi med tankesett, kosthold og tillærte vaner. For alt dette er med på å gjøre endringsprosessen enklere.

Dette programmet passer for deg som er klar til å ta det neste steget til virkelig å nå målet ditt. Uansett om det er å gå ned i vekt, få mer energi og overskudd, bli kvitt bekymringene dine eller noe annet du trenger akkurat nå.

Det vil glede meg å kunne hjelpe deg på veien mot det livet du virkelig fortjener, og  dette programmet har gode resultater for deg som er villig til å jobbe med deg selv.

For oppfølging møtes vi hver uke på nett, og du får oppgaver som du skal jobbe med til neste gang vi sees.

 

Timer

Coachingtime 45 min.

NB! Ved avbestilling må du gi beskjed senest 48 timer før avtalt tid (2 virkedager).