Er du på rett spor?

Det er vinterferietid og jeg er noen dager på hytta med familien. Vi har vært ute og gått en tur på ski, og da falt det meg inn at livet er som en skitur som vi alle går på hver vår måte. Noen er store og sterke, men andre er små og ute på en av sine første skiturer.

Foto: Pixabay

I dag var føret vanskelig og det var ikke lett å treffe med smøringen. Det ble både kladder og mange glippetak. Ettersom barna har vokst til, er det jeg som ligger bakerst i løypa og sinker tempoet. Mann og barn kommer med gode tips til hvor de mener det er best for hu mor å gå, så det ikke skal glippe sånn. Høyre eller venstre spor, eller midt imellom i ekte Petter Northug stil. Jeg får mange velmenende råd, men det blir til at jeg går videre i mitt eget spor. De stopper og venter når jeg henger for langt bak. I oppoverbakkene glipper det fælt, og jeg får tilbud om klister. Takker høflig nei, og sier det går bra. Når mannen min stopper og tar frem klisterboksen skjønner jeg at slaget er tapt – jeg må stoppe og få på et lag til med klister.

På riktig spor?

Er det ikke sånn i mange situasjoner i livet? Vi fortsetter på den samme veien vi alltid har gått. Vi vil helst klare oss selv, og vite hva som er best. Mange opplever at det er vanskelig å høre på et godt råd, og enda vanskeligere å gjøre en endring. Vi lengter ofte til bedre relasjoner med andre, en ny jobb eller mer penger. Eller kanskje helsen er skrall, og vi føler oss ikke i toppform lenger.

Det er sånn at hvis vi ønsker noe annet i livet må vi gjøre en endring. Vi må stake ut en ny kurs, og gå mot ett nytt mål. Det kan koste både tid, krefter og ikke minst mot. Når vi ser at målet nærmer seg – ja da er det verdt det!

Kanskje det er din tur til å ta imot hjelp til å stake ut en ny kurs i ditt liv? Trenger du et puff bak til å komme deg et skritt nærmere det livet du drømmer om?

Dagen i dag kan være den første dagen i ditt nye liv.

Kanskje trenger du en til å støtte og veilede deg på veien? Jeg er her om du har behov for hjelp. Trykk her for å lese mer om HelseCoaching.

Vil du vite mer om frøbasert ernæring, kan du lese mer om det ved å trykke her.

Fra stress til ro på 12 min!

Føler du at du blir dradd i alle retninger og ikke strekker til?
Få gratis lydfil som hjelper deg å finne indre ro i en travel hverdag.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *