Kvalitet i alle ledd

Har du tenkt over hvilke verdier som er viktig for deg? Det kan være så mangt og listen kan være lang. Hva vil du stå inne for, og hva vil du være en del av? Dette er ikke noe vi går og tenker på til daglig, men det er faktisk noe som gjenspeiler hvem vi er.

En god øvelse kan være å sette seg ned å tenke over hvilke verdier som betyr noe for deg. Ta et blankt ark og skriv ned så mange verdier du kommer på som betyr noe for deg. Deretter kan du rangere de og finne din 10 på topp liste. Kanskje er det helt klart for deg hvilken verdi som er din topp, eller om du sitter igjen med tre viktige verdier.

Jeg har tenkt litt igjennom mine verdier, og har funnet mine 10 på topp. Dette er alle verdier som betyr mye for meg i alt jeg foretar meg. På en måte blir dette min ryggrad, og når jeg holder meg til mine viktigste verdier står jeg støtt i meg selv.

  • Ansvarlig
  • Ekte
  • Empatisk
  • Helhet
  • Kvalitet
  • Rettferdig
  • Solid
  • Tillit
  • Tydelig
  • Ærlig

Kvalitet

Foto: Pixabay

En av mine topp 3 verdier er kvalitet. Jeg tror veldig på kvalitet i alt jeg gjør, og tror det lønner seg i lengden. Jeg ønsker å levere kvalitet i det arbeidet jeg gjør. Jeg ønsker å kjøpe varer som er av god kvalitet. Jeg ønsker å lage og spise mat som har god kvalitet. Jeg ønsker å være pålitelig og en god venn. Dette er ikke noe jeg går og tenker på til daglig, men det ligger som en grunnmur for meg eller en ryggmargsrefleks.

Selskapet Rain står også for noen verdier, og jeg opplever at disse sammenfaller mye med mine egne verdier.

Alle produktene er testet og godkjent av uavhengige laboratorier og tilfredsstiller alle krav. Rains ingredienser er ikke-genmodifiserte, som betyr at de ikke er endret i et laboratorium. Det brukes ikke skadelige sprøytemidler. Alle Rains produkter er 100% økologiske og veganske, altså helt rene produkter.

For meg ligger det også stor kvalitet i alle ingrediensene og sammensetningen av disse til hvert enkelt produkt. At leger og forskere står bak selskapet er en stor trygghet.

En enkelt pose med Soul inneholder antioksidanter tilsvarende 8-10 porsjoner frukt, 8-10 porsjoner grønnsaker og 2-3 porsjoner sunne fettsyrer fra nøtter. Dette er også kvalitet – jeg får dekket alt jeg trenger i en liten pose med Soul hver dag. Jeg velger å gi kroppen min det beste som finnes på markedet.

Jeg velger kvalitet og jeg velger RAIN – hva velger du?

Foto: Rain International

Vil du vite mer om frøbasert ernæring kan du lese mer om det ved å trykke her.

Fra stress til ro på 12 min!

Føler du at du blir dradd i alle retninger og ikke strekker til?
Få gratis lydfil som hjelper deg å finne indre ro i en travel hverdag.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *