Hva med sukkerinnholdet i Rain sine produkter?

Jeg har hatt diabetes type 1 i 30 år og er avhengig av å vite hva jeg har i meg. Det er viktig for meg vite hvordan det påvirker blodsukkeret mitt. Det er det første jeg tenker på når jeg blir introdusert for noe nytt, eller jeg spiser mat som jeg ikke har laget selv.

Diabetes type 1 og type 2
Foto: Pixabay

Det er mange som uttaler seg om diabetes, men jeg har erfart at de fleste snakker om diabetes type 2, og ikke type 1 som jeg har. Sukkerinnholdet i blodet er også viktig å holde på et stabilt nivå for helsen generelt, enten du har diabetes eller ei.

Da jeg ble introdusert for Rain sine produkter var mitt første spørsmål; hva er sukkerinnholdet, og hvordan vil det innvirke på blodsukkeret mitt?

Jeg lar meg ikke overbevise uten å ha prøvd produktene selv, så det ble løsningen for meg. Jeg testet Soul, Core og Bend ved å sjekke blodsukkeret før jeg tok de, og i de neste to timene. Det gledelig resultatet er at jeg ikke kan se at produktene har nevneverdig innvirkning på blodsukkeret mitt etter at jeg har tatt en Soul, Core eller Bend. Jeg har ikke satt ekstra insulin ved bruk, og det er en viktig faktor for meg da det forenkler reguleringen av diabetesen min.

Det er mange forhold utenom mat som påvirker blodsukkeret, som blant annet fysisk aktivitet, stress og infeksjoner i kroppen. Derfor er det ikke en enkel sak å vite bestandig hvorfor det går opp eller ned. Det er også viktig å huske på at alle er forskjellige, og det er nødvendig å sjekke blodsukkeret jevnlig når man har diabetes.

Jeg føler meg trygg på produktene, og kan med hånden på hjertet anbefale Soul, Core og Bend.

Innhold:

Soul: 7g karbohydrater, hvorav 5g er sukkerarter. Søtningsstoff xylitol, porsjonspakker à 60 ml.

Core: 5g karbohydrater, hvorav 2g er sukkerarter. Søtningsstoff steviolglykosid, porsjonspakker à 30 ml.

Bend: 2g karbohydrater, hvorav 1g er sukkerarter. Søtningsstoff erythritol, porsjonspakker à 30 ml.

Vil du lese mer om Rain og frøbasert ernæring, kan du trykke her.

Fra stress til ro på 12 min!

Føler du at du blir dradd i alle retninger og ikke strekker til?
Få gratis lydfil som hjelper deg å finne indre ro i en travel hverdag.

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *